به ماده پلیمری که از واحدهای منفرد اتیلن ساخته شده است، پلی اتیلن گفته می شود. می توان گفت اتیلن ها به شکل زنجیره وار به هم متصل شده اند و سبب تشکیل شدن مولکول بسیار بزرگ پلیمری می شود. نفت خام، مواد اولیه پلی اتیلن می باشد.
بیشترین کاربرد پلی اتیلن ها، بازار صنایع پلاستیک و لاستیک می باشد.
نرم،قابل جوشکاری،مقاومت در برابر اسید و باز
پلی اتیلن ها در انواع خاص خود، دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند. برای مثال: پلی اتیلن با چگالی بالا، جهت انواع مختلف مخزن های پلی اتیلن و همچنین تولید انواع گوناگون لوله پلی اتیلن نیز کاربرد دارد.
کاربردهای دیگر پلی اتیلن، تولیدات بطری ها، جعبه های حمل و نقل، کیسه های بسته بندی، ظروف بسته بندی مواد غذایی، کیسه پلاستیکی و قطعات پلاستیکی نیز می باشد.
پلی اتیلن هایی که چگالی پایین دارند کاربردهای فراوانی از جمله: طراحی و تولید قطعات پلاستیکی، روکش های کابل برق و مخابرات، فیلم های محافظ و...
کاربردهای پلی اتیلن سبک: ساخت و طراحی ورق های پلیمری، ظروف بسته بندی مواد غذایی، کیسه پلاستیک، لوله های پلی اتیلن، الیاف و...
لازم به ذکر است که کاربرد پلی اتیلن هایی که وزن مولکولی بالایی دارند متناسب برای تولید لباس های خاص، لباس ورزشی محکم، جلیقه ضد گلوله، قطعات ماشین سنگین و... می باشد.
سایر کاربرد های پلی اتیلن به شرح زیر است:
می توان گفت پلی اتیلن ها با توجه به صنعت تولیداتشان، به انواع گوناگونی تقسیم می شوند.
می توان گفت حدود یک قرن پیش اولین پلاستیک های صنعتی رونق داشته اند در صورتی که امروزه در انواع گسترده ای تولید و ساخته می شوند.
امروزه حدود 60 نوع پلیمر در بازار تولید و عرضه می شوند. و مشتقات آن بیشتر از دوهزار نوع می باشد.
پلی اولفین ها مدل های گوناگونی دارند از جمله: پلی بوتیلن ها، پلی پروپیلن ها و پلی اتیلن ها. می توان گفت در صنعت، پلی اتیلن ها نیز پر کاربرد هستند.