پلی کربنات با جرم مخصوص 1.20 g/cm ترموپلاستیکی آمورف است که ویژگی های زیادی از پلیمر ها و فلزات را یک جا در خود جمع آوری کرده است.شفافیت،صیقلیت،سختی و استحکام بالا،تحمل پذیری و ثبات ابعادی خوب و مهم تر از همه امکان فرایندی مناسب، این پلیمر را در بالا ترین ردیف پلیمر های مهندسی قرار داده است. ویژگی الکتریکی و ایزولاسیونی پلی کربنات خوب و وابسته به درجه حرارت محیط نمی باشد. استفاده از این محیط در فرکانس های بالا (بیشتر از 10002H همراه با افزایش ضریب تضعیف خواهد شد. محصولات PC را درجه حرارت هایی از 100 درجه سانتی گراد تا BOC+ بدون تغییر شکل مورد استفاده قرار می گیرد)
جالب است بدانید ورق پلی کربنات و اکریلیک هر دو از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند. در برابر نور خورشید، شرایط آب و هوایی و جوی و همچنین در برابر تغییر رنگ بسیار قوی عمل خواهند کرد.
ما قصد داریم در این مطلب به توضیح ورق پلی کربنات و اکریلیک به صورت جداگانه بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
1-شیشه های ضد گلوله
2-سقف پلهای هوایی
3-سقف های شفاف
4-سر در ساختمان ها
5- کابین آسانسور
6-باجه های تلفن
7-کلاه ایمنی
8-شیشه های قطار و هواپیما
یکی از مزیت های ورق اکریلیک، بالا بودن استحکام و مقاومت در برابر نور خورشید و اشعه فرا بنفش، تعویض رنگ و شرایط جوی و آب و هوایی می باشد. ضخامت بالایی نسبت به شیشه دارد و در مقابل ضربه محکم تر می باشد و چنانچه شکسته شود، همانند شیشه به صورت خیلی ریز خرد نخواهد شد.
ورق اکریلیک در ضخامت هایی بین 2 تا 20 میل تولید می شوند. به همین دلیل از این نوع ورق اکریلیک در صنعت ساختمان سازی نیز استفاده می کنند.
ورق اکریلیک دارای شکل های مختلفی اند از جمله: مشجر، یخی، شفاف و گالشی
پلی کربنات چیست؟ پلی کربنات به عنوان یکی از محکم ترین و سخت ترین ماده های شفاف محسوب می شود. که جایگزین مناسبی برای شیشه در صنعت ساختمان سازی می باشد. یکی از مزیت های مهم پلی کربنات، ضد ضربه بودن و مقاومت در برابر ضربه می باشد.
ورق پلی کربنات تنوع بالایی در رنگ بندی و در نوع ساختار دارد.
ورق اکریلیک مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی دارد. می توان گفت رطوبت کمتری را نسبت به شیشه های معمولی جذب می کند و زمانی که شکسته شود، لبه و سطح تیزی ندارد.